Els Mossos d'Esquadra

L'arrestat és un jove de només 18 anys, veí de la ciutat i de nacionalitat marroquina. Aquest està acusat de ser el presumpte autor de dos delictes de robatori amb força.

El primer dels fets va passar la nit del dia 13 al 14 de gener en un taller mecànic del carrer Taure de Figueres. L'autor va fer un forat a la teulada i, de dins, es van endur un maletí de diagnòstic d'averies amb diversos connectors, dues moto serres, una caixa de claus angleses, un gat hidràulic i diverses eines.

El segon dels fets va ocórrer el dia 17 de gener al carrer Àlvarez de Castro de Figueres, on els Mossos van tenir coneixement que hi havia hagut un robatori

En aquella ocasió els agents de la comissaria de Figuere van comprovar que l'autor del fet hauria accedit per una balconada a un primer pis, aprofitant que hi havia una finestra oberta. De dins de l'habitatge es va endur un televisor, una estufa i diversos abrics, alguns d'ells d'alt valor econòmic.

Els mossos que estaven investigant els fets, van trobar indicis i vestigis suficients per identificar un jove, veí de Figueres, com a presumpte autor dels fets. Finalment el van localitzar i detenir el passat dia 2 de febrer.

El detingut va passar el dia 3 de febrer a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.