07 de febrer de 2018
07.02.2018

Una fuita d'aigua inunda els carrers de Figueres

L'avaria es va produir entre la Font Lluminosa i la Rambla · Els tècnics van restablir el servei en quatre hores però la via encara està afectada en el carrer Nou, a la plaça Ernest Vila

07.02.2018 | 10:10
Una fuita d'aigua inunda els carrers de Figueres

Una fuita va omplir d'aigua ahir els carrers a la zona entre el carrer Nou i la part baixa de la Rambla de Figueres. Els tècnics van restablir el servei en quatre hores però la via encara està afectada.

L'avaria es va produir a les deu del vespre en el tram entre la Font Lluminosa i la Rambla on l'aigua va començar a baixar pels carrers.
Al lloc s'hi van desplaçar els operaris de l'empresa de serveis municipals Fisersa i la Guàrdia Urbana. El servei es va restringir al sector entre el carrer Sant Llàtzer i la Rambla i també es van tallar al trànsit els carrers.

Quatre hores més tard, segons l'Ajuntament, es va poder restablir el servei, tot i que els operaris han continuat treballant per reparar els danys a les canalitzacions.

Continua tallat al trànsit en el tram entre el carrer Nou i la plaça Ernest Vila per les obres de reparació. El trànsit es desvia pel carrer Castelló.
Compartir a Twitter
Compartir a Facebook