12 de febrer de 2018
12.02.2018

Cròniques de Nàrnia i Sultans, premi carrossa i comparsa del Carnaval de l'Escala

King Kong, Camaleons, Sombrero Loco, Agatha Ruiz de l'Escala, Fantasia Vikinga, Indicis i Vaquers i Moulin Rouge també es van emportar algun dels premis . El carnaval s'acaba avui amb el dinar i el ball de germanor

12.02.2018 | 10:22
Cròniques de Nàrnia i Sultans, premi carrossa i comparsa del Carnaval de l'Escala

La carrossa Cròniques de Nàrnia de la colla del Pòsit i la comparsa Sultans de les Nenes han estat les guanyadores del concurs de la rua de Carnaval de l'Escala en la categoria de carrosses i comparses, respectivament. Es van donar altres premis entre la quinzena de colles i carrosses, algunes espectaculars. iLa festa acaba avui amb un àpat de germanor i un ball.

La rua va recuperar aquest any el seu recorregut clàssic, passant per l'avinguda Girona, l'avinguda Ave Maria, el passeig Lluís Albert i acabant a la Platja. Un nombrós públic va seguir la desfilada amb més d'un miler de participants des de diferents punts.

Els premis es va repartit la tarda de diumenge en el transcurs del dinar i ball que es feia a la Sala Polivalent.

En la categoria de Carrosses, rere las Cròniques de Nàrnia, quedaven King Kong (colla dels Joves Barraquers i Giro de Xarnera) i Camaleons (colla del Punt de soldadura).

En categoria de comparses, rere els Sultans, han completat el podi les Cròniques de Nàrnia i el Sombrerero Loco (colla del CER).

El jurat també ha donat un premi especial a la globalitat de carrossa i comparsa per a Agatha Ruiz de l'Escala (colla dels Joves).

Finalment, en categoria de carrosses no inèdites, la vencedora ha estat la Fantasia Vikinga, seguida d'Indis i Vaquers i de Moulin Rouge.

La festa de Carnaval de l'Escala s'acaba aquest dilluns amb el dinar i el ball de germanor, amb el grup Xàkara.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook