23 de febrer de 2018
23.02.2018

Troben un cultiu de 3.000 plantes de marihuana en una masia de Castelló

Arresten el responsable de la plantació també per frau elèctric

23.02.2018 | 12:11
La plantació de droga descoberta a Castelló

Els Mossos d'Esquadra han localitzat 3.000 plantes de marihuana en una masia de Castelló d'Empúries.

El detingut és un veí del poble, de 55 anys a qui se l'acusa de ser el presumpte autor d'un delicte contra la salut pública i de frau elèctric.

Els agents de la comissaria de Roses van començar a investigar els fets el novembre de l'any passat quan van saber que en una masia de Castelló d'Empúries es podria estar cultivant marihuana.

Quan els agents van iniciar les investigacions també van saber que la companyia elèctrica havia detectat un elevat consum elèctric i havia hagut de canviar un transformador de la zona a causa de l'elevada demanda.

El passat 21 de febrer els agents van escorcollar una nau annexa a la masia i van localitzar 3.000 plantes de marihuana, d'uns 30 centímetres, així com llums, aparells de ventilació i altre estris per tenir cura de la plantació.

Per aquest motiu, es va detenir al responsable de la plantació com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública.

A més, dos tècnics de la companyia elèctrica van constatar que la masia i la nau annexa estaven connectats fraudulentament a la xarxa elèctrica, motiu pel qual també s'acusa al detingut d'un delicte de defraudació de fluid elèctric.

El detingut, que tenia antecedents, va passar ahir a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook