24 de febrer de 2018
24.02.2018

Troben un cultiu de 3.000 plantes de marihuana en una masia de Castelló

Arresten el responsable de la plantació també per frau elèctric. L'empresa va detectar un alt consum i van canviar-hi el transformador

24.02.2018 | 06:30
El cultiu de marihuana descobert per la policia.

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Roses han localitzat 3.000 plantes de marihuana en una masia rural de Castelló d'Empúries.

El detingut és un veí del poble, de 55 anys, a qui s'acusa de ser el presumpte autor d'un delicte contra la salut pública i de frau elèctric. Els agents de la comissaria de Roses van començar a investigar els fets el novembre de l'any passat quan van saber que en una masia de Castelló d'Empúries es podria estar cultivant marihuana.


Alt consum d'electricitat

Quan els agents van iniciar les investigacions també van saber que la companyia elèctrica havia detectat un elevat consum elèctric i havia hagut de canviar un transformador de la zona a causa de l'elevada demanda.

El passat 21 de febrer, el dimecres d'aquesta setmana, els agents van escorcollar una nau annexa a la masia i van localitzar 3.000 plantes de marihuana, d'uns 30 centímetres, així com llums, aparells de ventilació i altre estris per tenir cura de la plantació. Que estava ben muntada en una nau annexa a la masia

Per aquest motiu, es va detenir al responsable de la plantació com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública.

A més, dos tècnics de la companyia elèctrica van constatar que la masia i la nau annexa estaven connectats fraudulentament a la xarxa elèctrica, motiu pel qual també s'acusa el detingut d'un delicte de defraudació de fluid elèctric.

El detingut, que tenia antecedents, va passar ahir a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook