La Guàrdia Civil ha localitzat 16,8 quilos de Guàrdia Civilmarihuana

L'actuació policial va ser ahir pels volts de la una del migdia quan els agents estaven fent un control fiscal a la sortida número 2 de l'AP-7.

Van fer aturar el camió, un tràiler amb matrícula d'Eslovènia. Quan van escorcollar el remolc es van trobar amb la sorpresa, en un buit que deixaven unes caixes de cartró hi havia amagades diverses bosses de marihuana. En tota, 16,8 quilos d'aquesta substància estupefaent.

Per tot això, els agents van arrestar el conductor i únic ocupant, un ciutadà serbi de 49 anys. Aquest va ser detingut per un suposat delicte contra la salut pública.

En una altra actuació feta pels mateixos policies el diumenge, agents de la Guàrdia Civil de la Jonquera van escorcollar un vehicle amb matrícula alemanya i ocupat per dos homes. El cotxe anava en direcció França.

Els agents van escorcollar el maleter i a dins hi van trobar diverses bosses al buit. I a dins hi havia 8,5 quilos de marihuana.

Per tot això, van arrestar els dos ocupants, ciutadans almenys, de 29 i 20 anys.

Les diligències instruïdes de les dues actuacions, juntament amb els detinguts i la droga comissada van passar a a disposició del jutjat d'instrucció de guàrdia a Figueres.