01 de març de 2018
01.03.2018

Descobreixen prop de 17 quilos de marihuana entre caixes en un tràiler

La Guàrdia Civil també ha arrestat una parella per portar 8,5 quilos de droga amagats al cotxe

01.03.2018 | 09:37

La Guàrdia Civil va localitzar 16,8 quilos de marihuana entre caixes de cartró en un camió a la Jonquera. L'actuació policial va ser dimarts pels volts de la una del migdia quan els agents feien un control fiscal a la sortida número 2 de l'AP-7.

Van fer aturar el camió, un tràiler amb matrícula d'Eslovènia. Quan van escorcollar el remolc es van trobar amb la sorpresa, en un buit que deixaven unes caixes de cartró hi havia amagades diverses bosses de marihuana. En total, 16,8 quilos.

Per tot això, els agents van arrestar el conductor i únic ocupant, un ciutadà serbi de 49 anys. Aquest va ser detingut per un suposat delicte contra la salut pública.

8,5 quilos més

En una altra actuació feta pels mateixos policies el diumenge, agents de la Guàrdia Civil de la Jonquera van escorcollar un vehicle amb matrícula alemanya i ocupat per dos homes. El cotxe interceptat anava en direcció França.

Els agents van escorcollar el maleter i a dins hi van trobar diverses bosses al buit. I a dins hi havia 8,5 quilos de marihuana.

Per tot això, van arrestar els dos ocupants, ciutadans alemanys, de 29 i 20 anys.

Les diligències instruïdes de les dues actuacions, juntament amb els detinguts i la droga comissada van passar a a disposició del jutjat d'instrucció de guàrdia a Figueres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook