07 de març de 2018
07.03.2018

Certificat de qualitat per a l'hospital de Figueres

07.03.2018 | 09:25
Una de les façanes de l´hospital de Figueres

El Servei de Laboratori de l'hospital de Figueres ha aconseguit la recertificació del seu sistema de qualitat d'acord amb els requisits de la nova versió de la norma ISO 9001:2015.

L'estàndard internacional ha reconegut tots els serveis que desenvolupa el laboratori d'anàlisis clíniques en les especialitats de Bioquímica, Immunologia, Microbiologia i Hematologia, així com la realització d'extraccions i el dipòsit d'Hemocomponents.

La certificació ha estat un procés liderat per la cap de Servei de Laboratori, Carme Mora, i el coordinador de qualitat, José Tomás Leganés. També ha comptat amb la implicació de tots els professionals de l'equip per desenvolupar-lo i aplicar-lo.

L'objectiu final de la ISO 9001:2015 és la millora de la satisfacció de l'usuari, per això, el laboratori realitzarà activitats d'avaluació, com enquestes i altres mètodes per vetllar per la màxima eficiència dels seus serveis.

El laboratori Clínic és una eina d'ajuda al diagnòstic, pronòstic i tractament de les malalties. L'any passat es varen processar 885.000 anàlisis procedents de l'Hospital el CSS Bernat Jaume i l'ABS de l'Escala, entre d'altres. Hi treballen una vintena de professionals entre metges, tècnics de laboratori i administratius i compta amb la tecnologia adequada per proporcionar uns resultats precisos.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit