Els Mossos d'Esquadra, juntament amb operaris del subministrament elèctric, van localitzar nou habitatges i un aparcament connectats de manera irregular i que realitzaven un ús fraudulent del fluid elèctric.

Els fets es remunten al passat 8 de març, quan els Mossos van observar que quatre blocs de pisos de la població de la Jonquera tenien els comptadors de la llum manipulats. Va ser arran d'això, que van desplegar el dispositiu conjunt amb operaris del subministrament elèctric per localitzar els possibles fraus elèctrics que hi poguessin haver en aquella comunitat de veïns i la dels voltants. Segons han assenyalt fonts dels Mossos d'Esquadra, correpon al conflictiu edifici del carrer Lluís Companys.

Detinguda per un robatori

Mentre els agents feien el dispositiu han observat com en un edifici que tenia els pisos amb les portes tapiades hi havia moviment de persones.Per tal de fer les comprovacions pertinents, la policia va accedir pel teulat del bloc de pisos i va trobar una parella a l'interior.

En la identificació, els agents van constatar que la dona tenia una ordre de detenció pendent d'un jutjat penal de Barcelona per un robatori pendent i la van detenir.

La detinguda, amb antecedents, va passar el dia 9 de març a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar el seu ingrés a presó.