16 de març de 2018
16.03.2018

Dispositiu preparat a Castelló per a desmantellar les quatre plantes de gas propà

L'operació començarà diumenge sota el control dels Mossos i els Bombers

16.03.2018 | 14:36

Castelló d´Empúries ha preparat un dispositiu per a desmantellar les quatre plantes de gas propà per a transformar-se a gas natural. Començarà diumenge a les deu del vespre sota la supervisió dels Bombers i Mossos d´Esquadra que hauran de treballar amb torxes dins les plantes.

Segons ha informat l´Ajuntament, es tracta d´uns treballs de crema controlada de propà com a pas previ al desmantellament.

Aquests treballs es realitzaran, amb el control dels Mossos d´Esquadra i Bombers, mitjançant torxes dins les quatre plantes de propà GLP 052/054/055/056-17, que quedaran connectades a la xarxa de gas natural de la planta GNL-121 situada a l´oest de l´aeròdrom d´Empuriabrava.

L´operativa començarà al sector 1 (zona Mas Nou) i finalitzaran el dijous 22 de març al sector 4 (zona centre històric).

La segona operativa s´iniciarà el dilluns 2 d´abril a partir de les 22 hores al sector 5 (zona El Temple) i finalitzaran el divendres 6 d´abril al sector 9 (zona Castelló Nou i Zona Industrial El Pla).

L´empresa Nedgia Catalunya ha posat a disposició dels veïns un punt d´informació a l´oficina de turisme de dilluns a divendres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook