Un accident de trànsit a l'AP-7 va complicar ahir a la tarda la mobilitat a l'Alt Empordà. Un camió va bolcar a l'autopista a l'altura de Pont de Molins per causes que es desconeixen i això va provocar que dos dels tres carrils de l'autopista estiguessin tallats en sentit Barcelona. El conductor en va sortir il·lès i no hi va haver cap més vehicle implicat.

L'accident va generar cues a la zona que van arribar al quilòmetre de longitud en sentit sud, segons el Servei Català de Trànsit. Els fets es van produir quan faltaven pocs minuts per a la una del migdia a l'altura del quilòmetre 16,5 de l'autopista a Pont de Molins. El vehicle, un camió cisterna, va bolcar. Fins al lloc s'hi van desplaçar dotacions dels serveis d'emergència (Bombers, SEM i Mossos d'Esquadra).

De la cisterna no hi va haver fuita però sí del dipòsit de combustible a causa de l'impacte i això va generar una fuita de gasoil, que els Bombers van haver de segellar. Segons Trànsit, el camió no transportava matèria perillosa.

Les retencions es van allargar més de sis hores des que l'accident es va produir pels volts de la una del migdia. A les quatre de la tarda la circulació de l'AP-7 en sentit sud va quedar completament tallada per les tasques de retirada del camió accidentat. Poc després s'obria només un carril mentre continuaven els treballs amb mig quilòmetre de retenció.

Després de la retirada del vehicle sinistrat, els esforços es van centrar a netejar la carretera per evitar un segon accident arran del fluid que s'havia vessat. A dos quarts de vuit del vespre el Servei Català de Trànsit va donar la situació per «completament normalitzada».

La circulació va ser complicada en aquest tram de l'autopista durant tota la tarda. Les cues es van reduir d'un a mig quilòmegre i durant tota la tarda el trànsit es va mantenir només amb un dels tres carrils oberts.