21 de març de 2018
21.03.2018

La Fira del Vaixell celebra 30 anys amb la mostra de 450 embarcacions

Trenta-cinc empreses nàutiques exposaran els seus vehicles d'ocasió . En menor mesura, també hi haurà productes nous i seminous. El certamen tindrà lloc del 24 de març a l'1 d'abril al port de la Marina d'Empuriabrava

21.03.2018 | 09:11
La Fira del Vaixell celebra 30 anys amb la mostra de 450 embarcacions

El sector nàutic està enllestint els últims detalls per celebrar la 30a edició de la Fira del Vaixell d'Ocasió del port d'Empuriabrava, que tindrà lloc del 24 de març a l'1 d'abril. Els aficionats al mar i a la nàutica recreativa que es desplacin fins el port de la Marina podran visitar un total de 450 embarcacions exposades a flot i en sec. El visitant podrà trobar i escollir entre motos aquàtiques, neumàtiques, motores, pesca, velers... amb eslores que van dels 2 als 22 metres.

Un any més, al voltant de 35 empreses relacionades amb el món nàutic exposaran les seves embarcacions d'ocasió. La gran majoria són concessionaris nàutics de reconegut prestigi que abans de posar les embarcacions a la venda les repassen, pinten i deixen en condicions òptimes per navegar. A banda de les embarcacions d'ocasió, hi haurà també una gran oferta de producte nou i seminou amb un preu molt econòmic.

Totes les embarcacions es trobaran exposades per la seva visita i venda en els 25.000 m2 d'exposició al port principal de la Marina d'Empuriabrava. Les de menor eslora se situaran als estands en sec i les de més de 8 metres, als pantalans del port.

Com a complement de luxe, al bell mig de la fira hi haurà instal·lada una carpa on un conegut concessionari d'automòbils d'alta gamma hi exposarà les seves millor ofertes en vehicles d'ocasió de diferents marques i models.

Per altra banda, les escoles nàutiques inscrites donaran informació als visitants sobre els títols de navegació que permeten pilotar les embarcacions que es podran trobar a la fira. A més, l'escola nàutica pesquera de la Generalitat ha convocat ja, com és tradicional durant les dates en què se celebra la fira, uns exàmens teòrics als títols de PNB i PEE per als alumnes prèviament inscrits.

La fira estarà oberta al públic diàriament de les 10 del matí a les 7 de la tarda amb entrada gratuïta als visitants. Una oportunitat per desplaçar-se fins a Empuriabrava, ja que, a més de passejar per la marina residencial més gran d'Europa i visitar els seu 23 quilòmetres de canals navegables, poques vegades es té l'oportunitat de veure in situ tantes embarcacions exposades en un mateix recinte.

Fira de referència

La Fira del Vaixell és ja un clàssic de les fires d'embarcacions i una de les més importants que se celebren a l'Estat. Amb 30 anys de trajectòria al cim, la mitjana de vendes tancades a final de la fira se situa al voltant dels dos milions d'euros.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook