Un fort temporal de vent afecta l'Empordà amb ràfegues que han arribat als 138 quilòmetres per hora a Portbou però que superen els cent en molts punts. Protecció Civil alerta del vent i de l'estat del mar alterat amb forta maregassa i onades que poden superar els 2,5 metres. La sensació tèrmica en punts com el Port de la Selva ha arribat als -8 graus.

El vent bufa de component nord i oest. Segons el Servei Meteorològic, amb ratxes fortes o molt fortes al terç nord, a l'Empordà, a l'Ebre i cotes elevades del Pirineu i Prepirineu.

Les fortes ràfegues han arribat als 127 quilòmetres per hora a Port de la Selva, als 102 a Darnius o els 97 a Palamós, o Girona 47 quilòmetres per hora.

Des de Protecció Civil demanen precaució pel fort vent i l'estat del mar. A Port de la Selva la força del vent ha fet volar el pluviòmetre de l'estació metereològiac i des de l'Ajuntament demanen prudència als veïns.

Des de Protecció Civil donen indicacions per evitar accidents.

Les temperatures es mantenen fredes amb màximes que estaran entre els 10 i 15 graus. Les mínimes se situen de mitjana entre els 3 o 4 graus però la sensació de fred a punts com el Port de la Selva ha arribat als -8 graus.