21 de març de 2018
21.03.2018

Els visitants rebran informació sobre les llicències de navegació

L'Escola Nàutica Pesquera ha convocat uns exàmens teòrics per als títols oficials

21.03.2018 | 07:44
La Fira del Vaixell d´Ocasió.

Per als visitants que encara no disposin de llicència de navegació, també es podran informar, en les escoles nàutiques participants en la fira, sobre el que cal per poder obtenir els títols de navegació que permeten pilotar les embarcacions que hom pot trobar a la Fira del Vaixell d'Ocasió d'Empuriabrava.

L'Escola Nàutica Pesquera de la Generalitat ha convocat ja, com és tradicional durant les dates en què se celebra la Fira d'Empuriabrava, uns exàmens teòrics als títols de PNB i PEE per als alumnes que prèviament s'hagin inscrit.

La titulació PER permet el govern d'embarcacions de motor de fins a 15 metres navegar (de dia o de nit) fins a 12 milles de la costa. Per obtenir la titulació, cal aprovar un examen de la DGP amb 45 preguntes tipus test. Cal fer 16 hores de pràctiques homologades de seguretat i navegació MOTOR i 12 hores de formació de Ràdio Operador de Curt Abast R.O.C.A, i si es vol habilitar la titulació PER per al govern de velers, es poden fer unes pràctiques addicionals VELA.

Totes les pràctiques es poden fer abans o després de l'examen teòric, amb un termini màxim de 24 mesos. El curs teòric, d'unes quatre setmanes de durada, es pot fer en l'horari que més conviguin i combinar-lo com es prefereixi, ja sigui al matins, tardes o nits.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook