L'incendi de la cuina d'un local de restauració de la zona dels Arcs d'Empuriabrava va tenir enfeinats els Bombers durant hores. I és que l'incendi va afectar l'aïllant del sostre i això va generar molt de fum a la zona. Provocant, de retruc, que la fumerada afectés els dos locals del costat d'on es va originar l'incendi i dos pisos que hi ha a la planta del damunt.

L'incendi es va declarar pels volts de tres quarts de cinc de la matinada i els Bombers s'hi van desplaçar amb quatre dotacions.

El foc va cremar una cuina i, en poc menys de 20 minuts, els Bombers el van poder donar per extingit. Tot i això, durant el matí els Bombers van seguir al lloc perquè després d'apagar-lo van poder veure que les flames també havien afectat l'aïllant del sostre. Per aquest motiu, els efectius d'exitinció d'incendis van treballar en el sostre per evitar que quedessin punts calents.

Al lloc dels fets també s'hi va desplaçar la Policia Local de Castelló d'Empúries i el SEM. Malgrat el fort fum, no es van haver de lamentar ferits però el local on es va originar el foc va quedar fortament afectat ja que el fals sostre va patir l'alta temperatura. Aquesta zona dels Arcs és coneguda per ser una àrea d'oci nocturn i on hi van molts turistes.