Els Mossos d'Esquadra han detingut un conductor molt begut, sense carnet i que transportava droga. A més, han arrestat l'acompanyant per un delicte contra la salut pública. Els arrestats són dos joves, de 22 i 26 anys, de nacionalitat francesa i veïns de Blanquefort. Estan acusats de ser els presumptes autors d'un delicte de tràfic de drogues. A un d'ells també se l'acusa de dos delictes contra la seguretat viària.

Els fets van succeir la matinada de dilluns en un control dels agents de Trànsit de prevenció de drogues i alcohol a l'N-II, al quilòmètre 772,6 a la Jonquera.

Els agents van aturar un turisme, ocupat per dues persones, i van comprovar que el conductor no havia obtingut mai el permís de conduir. També li van fer la prova de detecció d'alcohol, ja que presentava signes evidents d'anar begut, i va donar 0,71 mg d'alcohol per litre d'aire expirat. El màxim permès és de 0,25 mg/litre.

Durant l'actuació, els agents van sentir una forta olor a marihuana de l'interior del turisme. En l'escorcoll van trobar, al maleter, una bossa amb 2,2 quilos de cabdells de marihuana, valorada en uns 3.000 euros. Els arrestats van passar a disposició judicial i van quedar en llibertat amb càrrecs.