23 de març de 2018
23.03.2018

El vent trenca per tercer cop aquest any la barrera del pas a nivell de Figueres

La Guàrdia Urbana va encarregar-se de regular el trànsit durant dues hores i mitja mentre es reparava la tanca. L'incident no va causar retards

23.03.2018 | 01:13
La Guàrdia Urbana, regulant el trànsit en el pas a nivell.

Una de les barreres del pas a nivell del tren a l'avinguda Vilallonga a Figueres es va trencar ahir al matí a conseqüència del vent. La Guàrdia Urbana es va encarregar de controlar el trànsit mentre la companyia reparava els danys. És la tercera vegada des de principis d'any que es trenca una de les barreres. En les altres dues ocasions va ser a conseqüència del xoc de vehicles contra les tanques.

L'Administrador d'Infraestructures Ferroviàries (Adif) va informar que es va malmetre una de les semibarreres a les 10.35 del matí.

El vent que bufava des de dimarts al vespre, amb ràfegues que van superar els cent quilòmetres per hora, va ser la causa. Es tractava d'una de les barreres que atura els vehicles que circulen en direcció sortida, cap a la carretera de Roses. Els agents van estar controlant el trànsit mentre es reparava. A la una del migdia s'havia resolt i es va donar per normalitzada la situació. Els treballs no van afectar la circulació de trens.

S'han trencat en dues ocasions en els darrers mesos, tot i que a conseqüència del xoc de vehicles. El 22 de març i el 15 de febrer, un vehicle i un camió, respectivament, les van trencar.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook