La Fira del Vaixell d'Empuriabrava va obrir ahir les portes complint trenta anys i posant de nou a la venda una àmplia oferta de vaixells que supera el mig miler. Els compradors trobaran fins a l'1 d'abril una exposició on es poden trobar embarcacions des de poc més de dos mil euros a vaixells més luxosos de fins a 450.000 euros.

Fins a trenta-cinc empreses nàutiques s'apleguen a l'espai del Club Nàutic amb part de les embarcacions als pantalans i la resta al llarg del passeig. 25.000 m2 d'exposició, a sec i a flot, a la zona portuària de la Marina d'Empuriabrava. En total són 25.000 metres quadrats d'exposició per on s'espera que passin milers de persones.

Motos aquàtiques, pneumàtiques, vaixells de pesca, altres de passeig, llanxes motores, iots o velers són algunes de les embarcacions que s'hi poden veure exposades.

El cercador d'ofertes web permet veure l'ampli ventall de preus. La més cara, una Sacs Strider 13, una potent motora. Competint en luxe hi ha una Cranchi Mediterrane 50 Open de més de quinze metres d'eslora i 230.000 euros de cost. L'oferta més àmplia se situa a preus inferiors als 50.000 euros.

La major part són barques de segona mà, però enguany se n'ha incorporat alguna de nova per la reducció del nombre de vaixells d'ocasió al mercat que en els darrers anys s'han venut molt.