27 de març de 2018
27.03.2018

L'Estació Nàutica de Roses fa una campanya de descomptes en allotjaments turístics

Els empresaris esperen captar més visitants catalans i francesos . El comerç regala tiquest per a participar a la Ruta de les Tapes

27.03.2018 | 15:11
Una imatge de la Ruta de la Tapa

L'Estació Nàutica de Roses-Cap de Creus ha engegat una campanya per a captar més turistes i visitants d'arreu de Catalunya i França. S'ha posat en marxa una campanya a la xarxa des del web www.enroses.com amb descomptes d'entre el 15 i el 20% en el preu d'allotjament a set hotels i dos càmpings. Els comerços adherits a Roses Comerç regalaran als clients, amb les compres, vals per anar de tapes.

El president de l'Estació Nàutica i de Roses Comerç, Miquel Gotanegra, destaca que és molt important aquesta unió del sector públic i privat per potenciar iniciatives d´aquestes característiques i internacionalitzar-les.

La Ruta de les Tapes d'aquest any durarà deu dies –del 6 al 15 d'abril– i durant aquest període els carrers de la població es convertiran en un circuit on els establiments adherits oferiran als clients la possibilitat de degustar una tapa, acompanyada amb una copa de vi de la DO Empordà per un preu de 2,5 euros.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook