27 de març de 2018
27.03.2018

L'empresari Miquel Gotanegra, premiat a França

Se li ha reconegut la seva trajectòria en el sector turístic

27.03.2018 | 19:43
Miquel Gotanegra (esquerra) recollint el premi

L´empresari Miquel Gotanegra ha estat guardonat, en un acte a Estrasburg (França), amb l´European Hotel Awards by Reférences 2018, per la seva trajectòria professional en el sector turístic. Aquest guardó l´atorga la revista Références Hôteliers-Restaurateurs International, de referència al món de la gastronomia i hostaleria de luxe. "Se seleccionen aquelles persones que per les seves qualitats humanes i professionals contribueixen a posicionar en nivells capdavanters l´hostaleria europea", destaquen els impulsors del premi. Aquesta selecció la fa un jurat format per professionals, clients d´hotels i l´equip editorial de la revista.

"Aquest premi és un reconeixement al gran esforç de la meva família durant molts anys i a tot el meu equip, que m´ha donat suport en tot moment per tirar endavant l´empresa i fer-la créixer. Per poder arribar on som ens cal molta unió i molta complicitat. Porto més 40 anys dedicat al sector turístic, i tinc la gran sort que a més de la meva professió la feina que faig també és la meva passió", remarca Miquel Gotanegra. "Premis d´aquesta categoria m´omplen de satisfacció i m´encoratgen a continuar treballant encara amb més energia", hi afegeix.

Miquel Gotanegra és gerent de Terraza Grup de Roses, empresa familiar creada el 1935, formada per l´Hotel Terraza (85 habitacions), 1935 Hotel & Apartaments (20 places hoteleres i 14 places d´apartaments), el càmping Salatà, i Apartaments Terraza, amb apartaments a Figueres i a Roses. El grup té un centenar de treballadors i disposa en total d´unes 1.200 places d´allotjament.

A banda de la seva trajectòria professional, Miquel Gotanegra té una trajectòria destacada a l´àmbit polític i associatiu. Va ser tinent d´alcalde a l´Ajuntament de Roses;  president de la comissió de turisme de la Cambra de Comerç de Girona; és president de la Federació Catalana de Càmpings i de l´Associació de Càmping de les comarques gironines i vicepresident de la patronal FOEG, entre d'altres. 

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook