En només dos dies s'han produït dos accidents a l'N-II entre Pont de Molins i Biure en què van resultar ferides un total de quatre persones, tres lleus i una greu.

El sinistre de més gravetat va succeir la nit del dijous al divendres, en què dues persones van resultar ferides per un xoc frontal que va tenir lloc a l'N-II a Pont de Molins.

Xoc frontal

En el sinistre viari s'hi van veure implicats dos turismes que van xocar frontalment. L'accident es va produir quan faltaven pocs minuts per a les deu de la nit a l'N-II, a l'altura del quilòmetre 762, en sentit França.

Fins al lloc es van desplaçar els Mossos d'Esquadra, quatre dotacions dels Bombers i el SEM amb dues ambulàncies. A causa de l'accident, un ocupant de cada vehicle va resultar ferit. Un d'ells de gravetat i l'altre, de poca. Ambdós, el SEM els va traslladar en ambulància fins a l'hospital Josep Trueta de Girona.

La nit anterior, la del dimecres al dijous, ja s'havia produit un primer accident també a l'N-II, en aquest cas al terme de Biure, al punt quilomètric 765 en sentit Figueres (a l'altura del desviament cap a Darnius). En aquest sinistre hi va haver una sortida de via amb dos ferits lleus, segons va informar el Servei Català de Trànsit.