03 de abril de 2018
03.04.2018

Decomissen uns 19 quilos de marihuana en dues actuacions a la Jonquera

03.04.2018 | 16:46

Uns dinou quilos de marihuana van ser decomissats en dues actuacions policials portades a terme els passats 29 de març i 2 d'abril a la localitat fronterera amb França de la Jonquera que es van saldar amb tres detencions, segons informa avui la Guàrdia Civil.

La primera actuació es va produir cap a les 00:45 hores de dijous passat quan els agents van inspeccionar un autocar de línia regular.

A la bodega del vehicle, la Guàrdia Civil va trobar una maleta que desprenia una forta olor de marihuana i, una vegada identificat el propietari, es va procedir a la seva obertura descobrint al seu interior vuit paquets amb aquesta droga i un pes total de 5,9 quilos.

Davant aquesta troballa, els agents van procedir a la detenció d'aquesta persona, un ciutadà alemany de vint anys, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública.

La segona de les actuacions va tenir lloc el 2 d'abril sobre les 20:00 hores quan la Guàrdia Civil va cridar l'alto a un vehicle amb matrícula espanyola ocupat per un home i una dona que circulava en direcció nord.

Els agents van descobrir en la inspecció de l'automòbil que hi havia 12,8 quilos de marihuana dissimulats a l'interior d'un forat i distribuïts a diverses bosses de plàstic tancades al buit.

Els dos ocupants del vehicle, els dos espanyols, van ser detinguts, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues.

Les diligències instruïdes, amb els detinguts i la droga confiscada, van ser posats a disposició del Jutjat d'Instrucció de guàrdia de Figueres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook