Mägo de Oz actuarà en la gira dels 30 anys a l'Embarraca't de Figueres. El concert serà el 28 d'abril, el primer cap de setmana de les Fires i Festes de la Santa Creu. Un altre dels grups que actuarà per aquestes dates, el 5 de maig, serà Boikot. Els organitzadors de l'Embarraca't ho van anunciar dimecres al vespre des dels comptes oficials a les xarxes i el mateix grup de música informa dins la gira dels seus trenta anys, de la parada a la capital de l'Alt Empordà.

Les Fires i Festes de la Santa Creu se celebraran del 27 d'abril al 6 de maig. Un dels espais d'activitats és l'Embarraca't, on hi haurà concerts els dos caps de setmana.

A l'espera de la presentació oficial de la programació, s'ha conegut la presència de la mítica banda amb més d'una vintena de treballs discogràfics al mercat. Es va fundar el 1988 a Madrid i es va acabar convertint en una de les bandes de heavy metal més importants. Les Fires i Festes de la Santa Creu de Figueres se celebraran del 27 d'abril al 6 de maig.

Ventura Pons, pregoner

El cartell amb una il·lustració de Judit Frigola es va presentar la setmana passada. Recorda els cent anys de la Festa de l'Arbre i l'estrena del cinema Las Vegas.

L'Ajuntament de Figueres va avançar durant la presentació que el pregoner aquest any serà el cineasta Ventura Pons. Justament avui, després d'anys tancat, el cinema torna a obrir les portes amb l'estrena del nou film del cineasta, «Miss Dalí».