La Portaveu del Partit Popular a Figueres, Maria Àngels Olmedo, s’ha reunit aquest matí amb el President de l'associació veïnal Horta d’en Capallera, veïns, amb el Regidor de Serveis Urbans i l'Arquitecte Municipal de l’Ajuntament per acabar de perfilar el projecte d’un dels acords del pressupost

Aquest projecte consisteix en la reubicació d'una pista de bàsquet actual amb un perímetre de 3 metres d’alçada amb tanca protectora per evitar molèsties els veïns, la construcció d’una pista de petanca i una taula de tennis de taula antivandalisme. A més d'una font d’aigua i la construcció d’accés a la Plaça Mare de Déu del Món, entre d’altres.

Ara cal aprovar el projecte, exposició pública, licitació i començament de les obres. Olmedo confia en què a finals d’any puguin estar finalitzades."Estem contents que aquest projecte tiri finalment endavant" ha dit la regidora, que ha defensat que el PP "pensa en el bé de la ciutat i no en interessos partidistes".

Encara hi ha acords dels pressupostos del 2017 pendents de complir, a més dels del 2018, "però vetllarem perquè tots es puguin executar", assegura.