16 de abril de 2018
16.04.2018

Primeres passes per la millora dels espais lúdics i esportius de l'Horta d'en Capallera

És un dels acords entre PP i el govern de Figueres en l'aprovació del pressupost.

16.04.2018 | 13:55
L´actual pista de bàsquet

La Portaveu del Partit Popular a Figueres, Maria Àngels Olmedo, s´ha reunit aquest matí amb el President de l'associació veïnal Horta d´en Capallera, veïns, amb el Regidor de Serveis Urbans i l'Arquitecte Municipal de l´Ajuntament per acabar de perfilar el projecte d´un dels acords del pressupost amb l'equip de govern de l'any 2017.

Aquest projecte consisteix en la reubicació d'una pista de bàsquet actual amb un perímetre de 3 metres d´alçada amb tanca protectora per evitar molèsties els veïns, la construcció d´una pista de petanca i una taula de tennis de taula antivandalisme. A més d'una font d´aigua i la construcció d´accés a la Plaça Mare de Déu del Món, entre d´altres.

Ara cal aprovar el projecte, exposició pública, licitació i començament de les obres. Olmedo confia en què a finals d´any puguin estar finalitzades."Estem contents que aquest projecte tiri finalment endavant" ha dit la regidora, que ha defensat que el PP "pensa en el bé de la ciutat i no en interessos partidistes".

Encara hi ha acords dels pressupostos del 2017 pendents de complir, a més dels del 2018, "però vetllarem perquè tots es puguin executar", assegura.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook