Durant la celebració de la III Ruta de les Tapes de Roses que ha tingut lloc entre els passats 6 i 15 d'abril, els bars i restaurants adherits a la campanya han servit un total de 145.000 tapes, multiplicant gairebé per dos els nombre de consumicions de l'edició de 2017, en què se serviren 80.000 racions. L'Ajuntament ho considera un èxit absolut.

Des de l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Roses, impulsora de la campanya gastroenològica, es valora molt positivament aquesta massiva participació, els bons resultats obtinguts i el desenvolupament de la campanya, pensada per donar a conèixer la riquesa i qualitat culinària del municipi i la producció enològica de la DO Empordà.

Pel que fa a l'establiment o establiments guanyadors del premi a la Millor Tapa 2018, que enguany té doble vessant amb un guardó escollit per votació popular i un altre per votació de jurat, es farà públic el proper diumenge, 29 d'abril, a les set de la tarda en el marc de la Mostra del Vi que se celebrarà a la plaça Catalunya.

Igualment, es farà públic el nom del guanyador del sorteig d'un àpat per a dues persones i un lot de vins.