02 de maig de 2018
02.05.2018

Prop de 400 corredors a la Cursa del Castell de Sant Ferran

És l'onzena edició que organitza el Club d'Atletisme Figueres. Jordi Rabionet i Carmen Rodríguez s'imposen en el circuit de 10 quilòmetres

02.05.2018 | 08:58
Prop de 400 corredors a la Cursa del Castell de Sant Ferran
Prop de 400 corredors a la Cursa del Castell de Sant Ferran

L'onzena edició de la Cursa del Castell de Sant Ferran va comptar ahir amb 364 participants que van córrer en les dues modalitats de circuits: de 3,5 i 10 quilòmetres, amb punt d'inici i arribada a l'estadi Albert Gurt.

En la modalitat llarga i en categoria femenina, es va proclamar vencedora la corredora gironina Carmen Rodríguez, que es va imposar amb 41 minuts i 59 segons. El podi femení el van completar Claudia Baudry i Mercedes Patricia Vizueta.

En categoria masculina de 10 km, el gironí Jordi Rabionet va creuar la línia de meta amb un temps de 34 minuts i 42 segons, seguit del figuerenc Miquel Cruz i de David Garcia, de Garrigàs.

En la modalitat curta, van pujar al podi Mohamed Zioni, Pau Mora i Aram Padullés i, en categoria femenina, ho van fer Duna Mayné, Èlia Gràvalos i Marina Garre.

L'esdeveniment esportiu, organitzat pel Club d'Atletisme Figueres, va comptar també amb una Mini Run Castell, una prova infantil que es va celebrar a l'estadi Albert Gurt i en la qual hi van participar 150 nens.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook