L'onzena edició de la Cursa del Castell de Sant Ferran va comptar ahir amb 364 participants que van córrer en les dues modalitats de circuits: de 3,5 i 10 quilòmetres, amb punt d'inici i arribada a l'estadi Albert Gurt.

En la modalitat llarga i en categoria femenina, es va proclamar vencedora la corredora gironina Carmen Rodríguez, que es va imposar amb 41 minuts i 59 segons. El podi femení el van completar Claudia Baudry i Mercedes Patricia Vizueta.

En categoria masculina de 10 km, el gironí Jordi Rabionet va creuar la línia de meta amb un temps de 34 minuts i 42 segons, seguit del figuerenc Miquel Cruz i de David Garcia, de Garrigàs.

En la modalitat curta, van pujar al podi Mohamed Zioni, Pau Mora i Aram Padullés i, en categoria femenina, ho van fer Duna Mayné, Èlia Gràvalos i Marina Garre.

L'esdeveniment esportiu, organitzat pel Club d'Atletisme Figueres, va comptar també amb una Mini Run Castell, una prova infantil que es va celebrar a l'estadi Albert Gurt i en la qual hi van participar 150 nens.