Figueres acollirà del 25 al 27 de maig la sisena Fira de la Gent Gran, que comptarà amb la participació de 42 entitats locals,14 expositors i més de 40 activitats. Les jornades compten amb un premi al reconeixement de bones Pràctiques dels Governs Locals de Catalunya (BBP) atorgat per la Federació de Municipis de Catalunya i la Fundació Carles Pi i Sunyer.

La Fira coincidirà dissabte 26 amb la Marató de Donació de Sang que es farà durant tot el dia a la ciutat. La gent gran no en pot donar, però des de l'Ajuntament s'ha fet una crida als familiars per tal que hi participin.

Divendres començarà amb activitats de gimnàstica a la plaça de l'Ajuntament i continuarà dissabte amb la tradicional fira d'entitats a la Rambla on s'hi mostraran diferents unitats dels Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Figueres. També hi haurà un autobús de donació de sang i activitats assistides amb animals.

Actuacions musicals

La jornada també inclourà actuacions musicals i de dansa, una visita guiada a l'exposició «Els Dalí de Figueres» al Museu de l'Empordà i el Fira show. El dissabte 26 coincidirà amb la manifestació convocada per reclamar unes pensions dignes. La Fira es clourà diumenge amb audició de sardanes i un dinar popular obert a tota la gent gran de Figueres i la comarca. Va néixer fa 6 anys i l'alcaldessa, Marta Felip, n'ha destacat el creixement.