23 de maig de 2018
23.05.2018

L'Escala acaba la primera fase de les obres d'allargament del passeig de Riells

Els treballs han permès obrir als vianants un pas just arran de mar a la punta del Noi Esquerrà

23.05.2018 | 13:00
Una imatge de la prolongació del passeig de Riells

L´Ajuntament de l´Escala ha gairebé acabat les obres de la primera fase de les obres de la prolongació del passeig de Riells. S'ha reobert el pas per la punta del Noi Esquerrà.

Els treballs es donaran per finalitzats amb la col·locació de mobiliari. Abans de Setmana Santa ja es va obrir al trànsit el tram de l'avinguda Riells i ara, els vianants ja poden passar també amb normalitat per la zona de la punta del Noi Esquerrà, arran de mar.

En aquesta zona el paviment era molt irregular i estava en molt mal estat. Després d'aquesta actuació, s'ha combinat un paviment amb diferents tons de formigó tintat, amb zones de sauló compactat cap al sector de la Clota Petita. També s'han enjardinat diversos punts. A més, s'ha col·locat nou enllumenat i s'ha creat un espai on poder-se asseure arran d'aigua a la Clota Petita.

L'objectiu municipal és continuar aquesta millora de la connexió per a vianants i ciclistes entre la zona del passeig de Riells i l'accés a la zona de les Planasses (parc natural). En aquest sentit, ja està prevista la redacció de la continuació d'aquest projecte.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema