Els Amics Solidaris Almogàvers organitzen a Figueres una exposició que passarà per tres llocs de la ciutat per recaptar fons destinats a la investigació de malalties minoritàries neurològiques. La mostra compta amb les obres de dotze pintors catalans de renom.

La primera parada de l'exposició va ser el 17 d'abril, tal com va explicar Diari de Girona, al Consell Comarcal de l'Alt Empordà. Un dels quadres ja ha estat venut i s'ha reposat amb una altra obra del mateix artsita.

La mostra s'ha traslladat ara a la Fundació Clerch i Nicolau, just davant el Consell Comarcal, on s'estarà fins a finals de mes. I durant l'estiu, del 16 de juliol al 10 d'agost, es traslladarà a la Galeria Lola Ventós.

A les exposicions solidàries s'hi podran veure les obres de les pintores i pintors Lluís Roura, Antoni Federico, Pilar Farrés, Miquel Angel Cros, Carles Bros, Lola Ventós Laura Teruel, Juanjo Viñuela, Daniel Lleixà, Maite Cendrós, Josep Ministral i Jordi Gispert.

Tots els fons recaptats per la venda d'aquestes obres es destinaran íntegrament a la investigació i l'estudi de les Malalties Minoritàries Neurològiques de l'Institut de Recerca de la Vall d'Hebron.

Des de l'entitat Amics Solidaris Almogàvers organitzen altres activitats al llarg de l'any amb la mateixa finalitat.