Un veí de la Jonquera ha atracat amb un gran ganivet una farmàcia de Figueres. L´home, va quedar detingut pels Mossos d´Esquadra poques hores després dels fets. L´arrestat és un home de 47 anys, de nacionalitat espanyola i veí de la Jonquera. i va quedar detingut com a presumpte autor d´un delicte de robatori amb intimidació.

El succés es va desencadenar el dimecres pels volts de les onze del matí. Els Mossos van rebre l´avís que s´havia produït un robatori en una farmàcia del carrer Pujades de Figueres.

Segons les dades facilitades, un individu armat amb un ganivet havia amenaçat les treballadores de l´establiment i havia sostret dos bitllets de 10 euros de la caixa enregistradora. Seguidament i sense ferir ningú, va fugir a peu en direcció al carrer Nou.

Els policies van fer una recerca per la zona i van localitzar el presumpte lladre a l´estació d´autobusos de Figueres. A sobre portava els diners i un ganivet d´uns dotze centímetres de fulla.

El detingut, a qui li consten antecedents, va passar el dia 24 de maig a disposició del jutjat d´instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar llibertat amb càrrecs.