28 de maig de 2018
28.05.2018

Les alcaldesses d'Agullana i Maçanet han estat escollides candidates d'ERC el 2019

Mercè Bosch i Marina Gutés han estat escollides aquest cap de setmana com a alcaldables

28.05.2018 | 11:53
Marina Gutés (a l´esquerra) i Mercè Bosch (a la dreta)

Mercè Bosch i Marina Gutés han estat escollides candidates d´Esquerra Republicana a Maçanet de Cabrenys i Agullana per a les properes eleccions municipals.

Mercè Bosch va ser escollida dissabte com a candidata a Maçanet de Cabrenys. Bosch ha manifestat que "el que volem és treballar pel nostre poble amb el nostre poble i som molt conscients que el més important és la proximitat amb la gent per saber les seves necessitats i poder treballar per satisfer-les".

Amb vista al futur, Bosch diu que "continuarem treballant per la cohesió social i la sostenibilitat del nostre municipi i tenim també molt clar que hem de preservar i ensenyar el valor més important que tenim, el nostre entorn"

Nascuda a Maçanet de Cabrenys (1976), Bosch és Auxiliar d´Infermeria i és alcaldessa del municipi des del juny del 2015. Milita a Esquerra des del 2017.

Marina Gutés, candidata d´ERC a Agullana

Gutés també ha estat escollida aquest cap de setmana i afrontarà les eleccions del 2019 amb ganes de continuar "treballant amb i per tothom". Gutés deixa clar que "no ens aturarem i farem mans i mànigues pel poble",

Nascuda a Barcelona (1962), Gutés resideix al poble des dels quinze anys i, des de sempre, ha estat implicada en l´associacionisme d´Agullana. És actualment l´alcaldessa del municipi i durant l´anterior mandat va ser regidora de cultura i medi ambient. Administrativa, milita a Esquerra des del juny del 2011.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit