La Fira de la Rosa s'ha celebrat aquest cap de setmana omplint Roses durant dos dies d'activitats i visitants. L'Ajuntament considera que ha estat un èxit i que s'ha potenciat la part floral.

El regidor de Promoció Econòmica, Fèlix Llorens, ha manifetat que" es tractava, d'una banda, de consolidar l'aposta iniciada l'any anterior, de realitzar espectacles a peu de carrer, i de l'altra, recuperar la nostra millor tradició en ornamentació floral, i tot, per aconseguir que el poble visqui una gran festa, una festa que ha d'esdevenir amb el temps, la nostra gran celebració de la primavera. I tal com han anat aquests dos dies podem dir que ho hem aconseguit".

Els Tastets Gastronòmics van exhaurir les 2.500 degustacions que la desena de restauradors, vinaters i elaboradors de cervesa artesanal van servir cada dia a la plaça Catalunya.

La campanya '1.000 roses a Roses' que convida a 1.000 dones que es diguin Rosa o un dels seus derivats (Roser, Rosó, etc...) a tastar el 'Menú de la Rosa' a una vintena de restaurants de la població, continua vigent fins al proper 10 de juny.