05 de juny de 2018
05.06.2018

Enjardinat el front de mar

Castelló espera tenir acabada la col·locació de vegetació al passeig d'Empuriabrava al juliol ?Passat l'estiu abordaran la darrera fase d'obres

05.06.2018 | 10:52
Enjardinat el front de mar

El passeig d'Empuriabrava llueix una nova imatge amb l'avançament dels treballs d'enjardinament de la primera línia de mar i la pavimentació dels passos perpendiculars entre passeig interior i exterior.

Els treballs d'enjardinament s'espera que estiguin enllestits a prinicipi de juliol. A més, s'ha previst una nova partida d'uns cinc-cents mil euros per la darrera fase, que començaria a l'octubre.

Els treballs que s'estan portant a terme són dels més importants, amb una inversió d'1.4 milions d'euros i la participació dels veïns, que a través d'una consulta han decidit alguns dels espais.

L'espai entre l'àrea de passeig i la de banyistes s'aixeca per a la creació dels jardins.

Un camp de futbol, un de bàsquet, jocs infantils, lavabos o dutxes són elements acabats que permeten intuir que serà un gran espai d'oci.

El verd dona un nou aspecte a un espai litoral que ha estat durant dècades sense inversió. La darrera part d'actuació serà una franja entre la sorra i l'espai principal del passeig.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema