L'avió estavellat a l'Albera, a Cantallops, l'1 de juliol de 1986 mentre treballava en l'extinció d'un incendi que va arrasar bona part de l'Albera ha perdut una peça més. Ha desaparegut una hèlice de la cua, l'última que li quedava. L'alcalde de Cantallops, Joan Sabartés, ha explicat que està abandonat i és fàcil poder-se endur petites peces. De fet, quan va caure van ser moltes les persones que se'n van endur algun trosset de record. S'ha convertit en un atractiu més de la zona, que rep moltes visites.

L'aparell és un DC-6 de Protecció Civil de França. Les flames van començar en territori francès i es van estendre per unes trenta mil hectàrees. Les restes de l'aparell, que conserva l'estructura, es troben a tocar una pista forestal al puig de les Canals, al terme de Cantallops.

Un monòlit recorda l'accident, en el qual van morir el pilot Jean Pierre Davenat, el copilot Jacques Ogier, el mecànic Roland i l'ajudant Jack Le Bel. Les visites de curiosos i excursionistes a l'aparell són habituals. Sabartés constata que s'ha convertit en un atractiu i en un record del gran incendi.

L'Associació Grup d'Amics Senderistes Gas Mountain, segons ha avançat Empordatv, va denunciar el robatori de l'última hèlice que quedava a l'avió.

L'alcalde constata que és difícil controlar que no s'emportin parts de l'aparell i com que en estavellar-se en van quedar petits trossets, la gent els agafa de record. Retirar-lo es va considerar que no era possible per la dificultat i el cost que comportaria. Tot i que arribar-hi a peu és fàcil, les restes fa tres dècades que es troben al mateix lloc.