El grup municipal del PP de Figueres reclama a l'alcaldessa, Marta Felip, que prengui una decisió i triï entre el govern de la ciutat i la secretaria general del Departament d'Empresa i Coneixement. «S'ha demostrat que no pot tirar els dos càrrecs endavant», ha dit la portaveu popular, Maria Àngels Olmedo.

Per Olmedo, les dues responsabilitats són incompatibles. I és que «no s'ha presentat a les dues comissions informatives del juny i tampoc va assistir a la junta de portaveus prèvia al ple de maig», subratlla la regidora del PP. Per al grup municipal, Felip hauria de fer «un pas endavant» i decidir entre un dels dos càrrecs.

De fet, s'ha proposat canviar la data de celebració de les comissions informatives, que fins ara se celebren el segon i quart dilluns de cada mes.

L'alcaldessa s'encarrega de les regidories d'Urbanisme, Cultura, Promoció Econòmica, Turisme, Secretaria i Intervenció, Hisenda, Rehabilitació i patrimoni històric i Comunicació.

«Teníem un seguit de preguntes durant la comissió que no es van poder respondre perquè afecten les seves àrees», insisteix Olmdo, que qualifica de «poc seriós».

El grup també critica l'estat de l'estadi Albert Gurt, així com «la falta de pronunciament» del govern municipal sobre les millores d'enllumenat i tancament que es van anunciar.