Una menor d'edat ha resultat ferida crítica aquest divendres en un accident de trànsit que ha tingut lloc al quilòmetre 742 de la carretera N-II, en terme municipal de Pontós (Alt Empordà). Segons ha indicat el Servei Català de Trànsit (SCT), l'hora d'avís del sinistre ha tingut lloc cap a les tres de la tarda.

Un camió i una furgoneta han xocat per encalç, i han resultat ferits els dos ocupants de la furgoneta, la menor i l'home que conduïa. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha enviat dues ambulàncies i un helicòpter a la zona, i en veure l'estat de la ferida l'han traslladat amb aquest últim vehicle a l'hospital Trueta de Girona.

L'home, que ha sofert lesions de gravetat menor, també ha estat traslladat al Trueta, però en aquest cas en ambulància. A banda del SEM, han actuat al lloc del sinistre sis dotacions dels Mossos d'Esquadra i sis dels Bombers.

Pel que fa a l'afectació del trànsit, ha calgut tallar el carril en sentit Girona mentre actuaven els cossos d'emergències. Cap a tres quarts de set de la tarda s'ha restablert la normalitat de la via.