L'accident de trànsit mortal de la Jonquera ha generat problemes a l'autopista durant prop de 17 hores.

I és que des del moment dels fets i fins avui encara hi ha hagut incidències a la zona i s'ha hagut de mantenir un carril tallat de l'autopista, en sentit Girona durant 17 hores.

El motiu rau en què el vehicle pesant s'ha hagut de retirar de la via. Es tracta d'un tràiler frigorífic que transportava fruita, la qual va quedar pel mig de la via en bolcar el camió.

La situació s'ha donat per normalitzada pels volts de dos quarts de dotze del migdia i l'accident es va produir ahir, pels volts de dos quarts de set de la tarda.

A causa del sinistre viari mortal, s'han generat cues a la zona, entre El Voló i la Jonquera, que han arribat a dos quilòmetres de longitud, segons Infoautopistas.

Avui el Servei Català de Trànsit (SCT) informa que les dues víctimes mortals són el conductor: un home de nacionalitat marroquina, de Molina de Segura i l'acompanyant, un d'algeriana. Es tracta d'A.D., de 52 anys, i veí de Sagunt.

Arran de l'accident de trànsit ahir es va haver de tallar l´AP-7 es va tallar a la Jonquera en sentit sud i es van fer desviaments per la N-II.