Des del desdoblament de la C-260 a Vilatenim -que ja funciona a ple rendiment- ja són dos els nous negocis que han obert. Primer ho va fer Leroy Merlin -amb la primera botiga de la província- i ara ha sigut el restaurant Viena. És el primer de la comarca i el cinquè de la demarcació de Girona.

De fet, l'empresa ha explicat que ha escollit l'àrea comercial de Vilatenim perquè és una «zona amb molta afluència de gent i és una ubicació fàcilment accessible». Les obres de la carretera que uneix Figueres i Roses han donat un nou impuls a aquesta àrea comercial, que ja comptava amb grans superfícies.

A més, l'Ajuntament de Figueres ja ha iniciat els tràmits amb la Generalitat per ampliar l'excepcionalitat turística fins la C-260 i permetre als negocis obrir també en diumenges i festius.

L'establiment compta amb una capacitat per a 144 comensals, terrassa i aparcament gratuït, a part del servei directe al cotxe. La cuina està oberta ininterrompudament, des de les 8 del matí fins a la mitjanit.

El nou establiment compta amb un equip format per 27 professionals, que han estat seleccionats a través del Servei d'Ocupació de l'Ajuntament i de l'Oficina Jove de Figueres.