Els Mossos d´Esquadra busquen una dona que ha apunyalat un veí del barri del Culubret de Figueres durant una baralla. Els fets van tenir lloc la matinada d´ahir durant un enfrontament entre dos grups de persones.

L'agressora va malferir la víctima clavant-li una ganivetada a l´abdomen i, després, va entrar a casa seva per robar-li un aparell de televisió.

L´home va patir una hemorràgia interna i va haver de ser ingressat a l´hospital de Figueres, on se l'ha intervingut d´urgència. Després de rebre l'avís, els Mossos han obert una investigació. Ja tenen identificada l´agressora i l´estan buscant per intent d´homicidi.Antecedents

Es dona la circumstància que tant ella com l´home a qui ha apunyalat acumulen diverses detencions i antecedents. Entre d'altres, segons han informat els Mossos, per delictes com furts, estafes, amenaces, contra la salut pública o dipòsit d´armes.

La baralla al Culubret de Figueres va tenir lloc pels volts de les tres de la matinada quan els Mossos d'Esquadra van rebre l´avís que hi havia hagut un apunyalament al barri durant un enfrontament entre dos grups de persones. El barri del Culubret concentra una important població d´origen estranger. I just al costat se situa el barri de Sant Joan. L'agressora va clavar una ganivetada a l´abdomen de la víctima i, després, va entrar a casa seva, li va robar un aparell de televisió i va fugir.

Al lloc dels fets s´hi van traslladar els serveis mèdics, que van atendre la víctima que, arran de l´apunyalament, va patir una hemorràgia interna. Va haver de ser ingressat a l'hospital de Figueres, on se'l va haver d'operar d'urgència. Els Mossos d´Esquadra i la Guàrdia Urbana de Figueres s'han desplaçat fins al barri i han obert una investigació. Allà, un veí va facilitar a la policia una descripció de l´agressora.

La sospitosa és una vella coneguda de la policia perquè ja acumula cinc detencions per delictes com amenaces, danys, estafes bancàries o robatori amb violència i intimidació.

Els Mossos ara l´estan buscant per una temptativa d´homicidi. De moment, la policia encara no ha trobat el ganivet amb què l´agressora va apunyalar la víctima. Es dona la circumstància que, en paral·lel, l´home que ha rebut la ganivetada també acumula cinc antecedents. En concret, per delictes contra la salut pública, furt, estafa, amenaces i dipòsit d´armes i explosius. La unitat d´investigació s´ha fet càrrec del cas i treballa per localitzar la sospitosa.