La Guàrdia Civil i la Policia Local de Roses han portata terme aquest matí undispositiu contra la venda il·legal de material falsificat en el Mercat Cobert.S'han comissat més de 800 articles falsificats de roba i complements. És el tercer comís aquest mes a l'Alt Empordà. La policia ha interceptat productes a Roses i a l'Escala.

L´operatiu a Roses ha tingut lloc entre les 9 i les 11 del matí.

Agents de la Guàrdia Civil i de la Policia Local, s´han desplaçat fins al mercat, on han localitzat dues parades que comercialitzaven amb gènere falsificat de diverses marques comercials de roba conegudes, procedint al seu comís i a la denúncia administrativa corresponent.

En total, el nombre de peces interceptades i que han passat a dipòsit de la Policia Local per a la seva posterior destrucció, ha estat de 818 articles entre els quals hi havia 747 peces de roba, 51 bosses i 20 parells de sabatilles esportives.

El material es calcula que tindria un preu de mercat de 12.000 euros.

A Roses també aquest mes es van comissar 2.687 productes falsificats en cinc parades del mercat del diumenge.

El darrer operatiu contra la venda ambulant il·legal ha estat a l'Escala on també es van interceptar les mercaderies que es pensaven vendre al mercat setmana.