Castelló tindrà 3 nits joves amb apostes dalt de l'escenari amb grups de trajectòries tant consolidades com la de La Pegatina, que tocarà dissabte juntament amb Bananna Beach i Doctor Calypso, grup d'ska barceloní que ha anunciat la seva retirada dels escenaris a finals d'any. Serà aquest últim l'encarregat d'estrenar la nit de concerts, que començarà a partir de les 23.00 h i s'allargarà fins les 2.30 h.

També pujaran a l'escenari artistes emergents com la cantautora Suu que enguany ha editat el seu primer disc, Natural. Això serà divendres 10, una nit de grups d'estils molt diversos que s'iniciarà a les 22.00 h i que seguirà amb el grup President Xai, Strombers i clourà amb Germà Negre a partir de les 3.30 h.

Totes les actuacions es realitzaran a la Pista poliesportiva exterior de la Sala Polivalent.

Dijous, el primer dia de la festa, hi haurà una festa amb Ràdio Flaixbac, que presentarà la seva nova gira VA PARIR TOUR 2018 a la zona de barraques de Castelló a les 23.00 h.

Estiu de jazz

La plaça de les Palmeres acollirà en un envelat especial per a l'ocasió el primer dia de Festa Major la segona edició del Festival Nàutic Jazz, una proposta musical de petit format nascuda el 2017 en el marc dels actes del 50è aniversari del naixement d'Empuriabrava.

Enguany el grup que amenitzarà el dijous de festa major serà La Locomotora Negra. Més enllà de la Festa Major hi haurà concerts el 9, el 16 i el 23 d'agost.