Un incendi va obligar a desallotjar per seguretat ahir a la nit l'Hotel Nieves Mar de l'Escala. Ningú va resultar ferit.

Segons Bombers, van rebre l'avís de l'incendi a les deu del vespre. Les flames van començar a la bugaderia de l'establiment hoteler situat al passeig del Mar, 8, l'emblemàtic Hotel Nieves Mar que ha reobert fa uns mesos.

Set dotacions de Bombers, la Policia Local, Mossos d'Esquadra i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) es van desplaçar fins al lloc.

Una vegada allà es va comprovar que el foc havia començat en una assecadora a la bugaderia que contenia roba al seu interior.

Pel fum i per seguretat es van desallotjar les 227 persones que hi havia en aquell moment a les cinc plantes de l'hotel, segons ha informat Bombers.

Després d'apagar les flames i ventilar l'establiment es va permetre, a mitjanit es va permetre tornar a accedir a l'hotel. A les 12.10 minuts es donava totalment per normalitzada la situació.

L'incendi i el desallotjament va atraure nombrosos curiosos en una nit de dissabte i a ple estiu a una de les zones concorregudes, el passeig davant de mar.