Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Roses han desmantellat un punt de venda de droga al carrer i han detingut cinc homes d'entre 22 i 43 anys, de nacionalitat espanyola, siriana i marroquina, i amb veïnatge a la població, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública. En el dispositiu es va comissar 250 grams de marihuana i haixix i es van intervenir uns 215 euros.

Els Mossos van tenir coneixement que a la zona de vianants de la Riera Ginjolers s'estaria produint la compravenda de substàncies estupefaents, concretament marihuana i haixix. Entre els molts comerços i turistes s'hi trobava el grup situat als costats del carrer en actitud d'espera, durant tot el dia i tota la nit.

Venien droga usant diversos intercanvis entre els venedors. Mentre un feia tasques de vigilància, altres feien els contactes i altres els intercanvis i els cobraments als clients.

La nit del dispositiu es van efectuar diversos escorcolls als detinguts, on se'ls va localitzar diners en efectiu i embolcalls de paper d'alumini amb peces d'haixix o cabdells de marihuana. Van localitzar sota una motocicleta una caixa de gelats amb diverses substàncies estupefaents amagades.

Els detinguts, la majoria amb antecedents, van passar el mateix dia 8 d'agost a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual en va decretar la llibertat amb càrrecs.