Els Mossos d´Esquadra han detingut un home després d´accidentar-se amb el cotxe a Llançà perquè anava molt begut. El conductor que va patir una sortida de via i va més que quadruplicar la taxa màxima d´alcohol.

L´home va resultar il·lès del sinistre viari i va quedar arrestat per ser el presumpte autors d´un delicte contra la seguretat viària. L´arrestat és un home de 45 anys, nacionalitat francesa i veí de Tolosa (França).

El detingut, que no tenia antecedents, va passar el mateix dia 12 a disposició judicial al jutjat d´instrucció en funcions de guàrdia de Figueres el qual el va deixar en llibertat.

Sortida de la via

Els fets es remunten a diumenge quan agents dels Mossos d´Esquadra de l´Àrea Regional de Trànsit de Girona van ser requerits per un accident de trànsit a la carretera GI-612, al seu punt quilomètric 6,5 al terme municipal de Llançà.

Els agents, en arribar van assistir al conductor del cotxe que estava il·lès i van veure que presentava signes evidents d´anar sota la influència de begudes alcohòliques.

En fer la prova d´alcoholèmia, els Mossos van comprovar que l´home donava un resultat positiu d´1,13 mg d´alcohol per litre d´aire expirat, més de quatre vegades per sobre del límit màxim permès, que en aquest cas era de 0.25 mil·ligrams per litre en aire expirat.

Per aquest motiu l´home va quedar detingut com a presumpte autor d´un delicte contra la seguretat viària.