15 de agost de 2018
15.08.2018

Roses crearà una nova zona esportiva d'uns 4.000 m2

S'adequaran deu pistes de petanca i una pista de bàsquet per reconvertir l'actual en pista de patinatge

15.08.2018 | 01:59
El solar on es portarà a terme l´actuació.

L'Ajuntament de Roses ha aprovat el projecte per a la creació d'una nova zona esportiva annexa a les pistes poliesportives i d' skate de la població. El projecte preveu que la zona incorpori 10 pistes de petanca i una nova pista de bàsquet que permetrà la reconversió de l'existent fins ara en pista de patinatge. El conjunt de l'actuació permetrà incorporar 4.000 m 2 de superfície per a la pràctica esportiva. L'actuació té un cost de 175.000 euros.

Les 10 pistes de petanca tindran unes dimensions de 4 x 15 metres, disposaran d'un paviment de sauló sobre làmines de geotèxtil antiarrels i grava que facilitarà el drenatge de les aigües de pluja.

L'Ajuntament ha assenyalat que compleixen amb la normativa específica per a la pràctica d'aquest esport, fet que permetrà la participació en proves federades.

Per la seva banda, la nova pista de bàsquet projectada tindrà una superfície de 16,5 x 27,5 metres, pavimentada amb formigó.

Una pista de patinatge

La creació d'aquesta pista permetrà que l'existent fins ara, més propera als habitatges, sigui reconvertida en una pista de patinatge, evitant-se així les possibles molèsties que l'impacte de les pilotes a les cistelles podien produir als veïns.

El projecte inclou també la instal·lació d'un mòdul prefabricat autorentable de serveis higiènics, així com la construcció de pèrgoles sota les quals es col·locaran bancs, cadires i papereres, i la plantació de fileres d'arbres que produiran ombra per al descans dels jugadors.

Amplien el parc esportiu

L'Ajuntament ha remarcat que amb aquesta actuació s'ampliarà el parc esportiu finalitzat el setembre de 2014 a la zona del Mas Oliva-La Vinyassa, que fins ara constava de pista multiesportiva per a jocs de pilota (bàsquet, futbol-sala,...) i una pista de formigó per a la pràctica de l'skate en patinet i bicicleta.

«El nou projecte dona resposta a les necessitats que els equipaments esportius de la vila van precisant», ha informat l'Ajuntament, « i a la demanda d'un gran nombre d'aficionats locals i visitants que practiquen regularment el joc de la petanca en diferents zones del municipi no adaptades degudament». La superfície total de l'àmbit que comprèn aquest projecte és de 3.988 m?2;.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit