Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Roses finalment han detingut dos homes per presumptament intentar agredir sexualment una dona de la població aquest dijous al matí.

La dona va saltar del seu pis a un altre en pensar que el company de pis la volia agredir, segons va explicar a la policia. I de seguida, els Mossos es van posar a buscar els dos homes que eren amb ella a l'immoble. Un, el seu company de pis i l'altre, un amic d'aquest.

Aquest dijous a la nit, la policia va arrestar un veí de Roses, de 26 anys i nacionalitat marroquina i un de Barcelona, de 30 anys i nacionalitat algeriana pels fets. Els Mossos d'Esquadra els acusen de ser presumptes autors d'un intent d'agressió sexual.

El dijous van ocórrer els fets i segons va relatar la víctima tot va tenir lloc pels volts dos quarts d'una del migdia, en un pis situat a l'avinguda de la Mare de Déu de Montserrat de Roses.

La dona va declarar davant la policia amb l'ajuda d'un intèrpret i va explicar que el seu company de pis la va agafar del braç mentre rentava els plats, es va espantar, es va tancar a la seva habitació i va saltar d'una planta a l'altra. A resulta d'això va patir lesions i va ser atesa al CAP. La dona va denunciar els fets i els Mossos han detingut els dos homes.