09 de setembre de 2018
09.09.2018
Diari de Girona

El PSC demana que se senyalitzi el castell de Sant Ferran a l'AP-7

El grup parlamentari treballarà per estimular projectes de millora al recinte de la fortalesa

09.09.2018 | 00:08
El PSC demana que se senyalitzi el castell de Sant Ferran a l'AP-7
El PSC de Figueres ha presentat una instància a la Subdelegació del Govern perquè l'Estat tramiti la col·locació d'un cartell indicador del castell de Sant Ferran a l'AP-7. Al mateix temps, el grup parlamentari socialista treballarà al Parlament impulsant esmenes a una proposta de resolució presentada per Ciutadans, per estimular  projectes de millora al recinte de la fortalesa-castell que contribueixin a orientar-lo definitivament cap a majors quotes de projecció com a monument. 
 
«Figueres no es pot permetre tenir  abandonat per l'Ajuntament un element de projecció d'aquesta importància», lamenta el portaveu municipal del PSC a Figueres, Pere Casellas.
 
Els socialistes figuerencs van tenir ocasió d'explicar de viva veu aquesta situació al subdelegat del Govern, Albert Bramon, en una trobada de militants i simpatitzants que havien convocat dissabte a la Cantina de Requesens, a la qual van assistir més d'una cinquantena de persones, entre les quals també hi havia el diputat a Madrid i primer secretari dels socialistes de les comarques gironines, Marc Lamuà, el diputat al Parlament Rafel Bruguera i els regidors Pere Casellas, Alfons Martínez i César Barrenechea, president de l'Assocació d'Amics del Castell de Sant Ferran.«Demanem a l'Ajuntament que compleixi les seves obligacions i arregli el mirador del castell. És el que li cor­respon», insisteix Casellas. 
Compartir a Twitter
Compartir a Facebook