El director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, i l'alcalde de l'Escala, Víctor Puga, van inaugurar l'oficina Store l'Escala en un acte que va tenir lloc dimecres i en el qual van assistir més de 80 clients. La nova oficina Store l'Escala, situada al carrer Tramuntana, 1, va obrir portes el passat 10 de juliol. Store l'Escala disposa d'una superfície aproximada de 450 m2, compta amb 9 empleats i gestiona prop de 8.000 clients.

Durant l'acte, l'alcalde, Víctor Puga, va agrair a CaixaBank que hagués triat l'Escala per acollir una oficina innovadora com la Store. Jaume Masana, per la seva banda, va destacar que l'objectiu final de la nova oficina és oferir el millor servei als clients de la ciutat.

Les oficines Store representen un nou model d'atenció personal que es va iniciar el 2013. CaixaBank té avui 242 oficines d'aquest model a Espanya, fet que consolida l'entitat com un referent en innovació i en qualitat de servei.

A la demarcació de Girona CaixaBank disposa de 13 oficines nou model: tres oficines a Girona, i una oficina a Figueres, Puigcerdà, Sant Feliu de Guíxols, Blanes, Banyoles, Palamós, Olot, Lloret de Mar, La Bisbal d'Empordà i l'Escala.