Els Mossos d'Esquadra han detingut un home que vigilava un cultiu de 400 plantes de marihuana armat amb un rifle a Rabós d'Empordà. L'home va intentar fugir pel bosc on hi havia la plantació oculta.L'arrestat és un home de 22 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Figueres, presumpte autor d'un delicte contra la salut pública i d´un delicte de tinença il·lícita d'armes.

Els fets van passar la tarda del 12 de setembre, al nucli de Delfià, dins el terme municipal de Rabós d'Empordà. Efectius de les unitats de seguretat ciutadana de la comissaria dels Mossos de Figueres i d'investigació van dur a terme un dispositiu per trobar una plantació de marihuana en una zona boscosa de difícil accés.

Un cop localitzada, van constatar que hi havia unes 400 plantes de marihuana en avançat estat de creixement i floració. Al mateix lloc hi havia una tenda de campanya que ocupava el cuidador de les plantes. Davant la presència policial l'home va intentar fugir precipitadament, però va ser interceptat i detingut.

En l'escorcoll de la zona els agents van localitzar un rifle amb mira telescòpica que estava carregat amb munició del calibre 22. El detingut, a qui no consten antecedents, va passar el dia 13 de setembre a disposició judicial i se li va decretar llibertat amb càrrecs.