Els Mossos d'Esquadra van detenir el dia 14 de setembre dos homes, de 37 i 30 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Santa Coloma de Gramenet, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força.

Els fets van passar durant la matinada en un aparcament situat al punt quilomètric 774 de la carretera N-II, dins el terme municipal de la Jonquera, on un camioner va denunciar que li havien trencat la lona i li havien sostret diverses caixes de sabates del remolc.

Gràcies a la col·laboració ciutadana, els agents van aconseguir tenir una descripció del turisme amb el qual havien fugit els lladres. Després d'una recerca per l'autopista AP-7, una patrulla va localitzar i aturar el vehicle sospitós, a l'àrea de servei de Garrigàs.

El cotxe estava ocupat per dos homes i transportaven 25 parells de sabates, valorades en uns 7.339 euros, que acabaven de sostreure a la Jonquera. A més, portaven una cisalla, un tornavís, un cúter amb fulles de recanvi, guants i una serra. Davant les evidències tots dos van quedar detinguts per la seva presumpta relació amb el robatori.

Els detinguts - que tenen antecedents - passaran properament a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.